Σιόβας και Μανωλάς ετοιμάζονται παρέα (pic)

Δημήτρης Σιόβας και Κώστας Μανωλάς απολαμβάνουν παρέα τις διακοπές τους στη Νάξο και παράλληλα ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν.

Σιόβας και Μανωλάς ετοιμάζονται παρέα (pic)

Υπήρξαν συμπαίκτες στον Ολυμπιακό και ένα από τα καλύτερα κεντρικά αμυντικά δίδυμα Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Δημήτρη Σιόβα, Κώστα Μανωλά, οι οποίοι εκτός από πολύ καλοί φίλοι είναι και κουμπάροι.

Οι δύο Έλληνες κεντρικοί αμυντικοί που διαπρέπουν στο εξωτερικό απολαμβάνουν παρέα τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Νάξο. Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, ο Δημήτρης Σιόβας παντρεύτηκε και με θρησκευτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του, Φαίη, με την οποία έχει ήδη δύο παιδιά.

Σιόβας και Μανωλάς γεμίζουν τις μπαταρίες τους, ενώ την ίδια ώρα η φημολογία για το μέλλον τους δίνει και παίρνει. Ειδικά για τον πρώτο, αφού μετά τον υποβιβασμό της Ουέσκα όλα είναι ανοιχτά για το που θα συνεχίσει την καριέρα. Για τον υψηλόσωμο στόπερ είναι προτεραιότητα η Ισπανία, αλλά έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να γυρίσει στον Ολυμπιακό.

Και ο Κώστας Μανωλάς ποτέ δεν έχει κρύψει ότι θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό, ενώ θυμόμαστε πως κατά τη διάρκεια της σεζόν βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" και παρακολούθησε παιχνίδι των πρωταθλητών από τη σουίτα του Βαγγέλη Μαρινάκη. Προς το παρόν οι δυο τους εκτός από διακοπές ακολουθούν και τα προγράμματα που έχουν πάρει από τις ομάδες τους.