Απόλλων Λεμεσού: Ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία με τον Κολ

Ο Απόλλων Λεμεσού ανακοίνωσε πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία με τον μέσο Ίσραελ Κολ, ο οποίος έπαιζε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Απόλλων Λεμεσού: Ανακοίνωσε καταρχήν συμφωνία με τον Κολ

Στον Απόλλωνα Λεμεσού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κολ, όπως άλλωστε αναμενόταν. Η διοίκηση της Κυπριακής ομάδας ανακοίνωσε πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία και τις επόμενες μέρες ο Αργεντινός θα περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις και εν συνεχεία θα επικυρωθεί η συμφωνία.

Η ανακοίνωση

«Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Ίσραελ Κολ μέχρι τον Μάιο του 2023.

Ο «Ίσρα» γεννήθηκε στην Κόρντομπα τον Ιούλιο του 1993 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου.

Επίσημο: Ο Μαυρίας στον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο 27χρονος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Φέρο στην οποία αγωνίστηκε για μια τετραετία. Μετά από ένα μικρό πέρασμα στη Σαρμιέντο το 2016, μετεγράφηκε στην Σέντραλ Κόρδοβα όπου παρέμεινε για δύο αγωνιστικές περιόδους.

Την επόμενη χρονιά διέσχισε τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Παναχαϊκής όπου παρέμεινε για ενάμιση σεζόν πραγματοποιώντας 41 συμμετοχές και σημειώνοντας τέσσερα γκολ. Τον Ιανουάριο του 2020 μεταγράφηκε για τον Απόλλωνα Σμύρνης στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι τον περασμένο Μάιο συμπληρώνοντας 41 συμμετοχές και πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Κολ: Από τον Απόλλωνα Σμύρνης στον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Κύπρο τις αμέσως επόμενες ημέρες για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να επικυρωθεί η συμφωνία».