Στον πάγκο της Γουλβς ο Μπρούνο Λάζε - Τι τον συνδέει με τον Ζοσέ Σα

Ο 45χρονος Πορτογάλος Μπρούνο Λάζε είναι ο νέος τεχνικός της Γουλβς, η οποία είναι πιθανό να κινηθεί για τον επίσης Πορτογάλο, τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα. Ποια σχέση υπάρχει μεταξύ των δύο.

Στον πάγκο της Γουλβς ο Μπρούνο Λάζε - Τι τον συνδέει με τον Ζοσέ Σα

Ο Μπρούνο Λάζε είναι ο διάδοχος του Νούνο Εσπίριτο Σάντο στην τεχνική ηγεσία της Γουλβς όπως ανακοίνωσε ο Βρετανικός σύλλογος.

Η άνεση της Γουλβς για τον Σα

Ο 45χρονος Πορτογάλος είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική το 1997 στις ακαδημίες της Βιτόρια Σετούμπαλ. Στην Αγγλία είχε εργαστεί στο παρελθόν ως βοηθός προπονητής στην Σέφιλντ Γουένσντεϊ την διετία 2015-2017, ενώ το 2019 ανέλαβε πρώτος προπονητής στην Μπενφίκα. Υπό τις οδηγίες του οι «αετοί» έκαναν το χειρότερο σερί της ιστορίας τους με 2 νίκες σε 13 παιχνίδια, ενώ παράλληλα μέτρησαν πέντε συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη στην έδρα τους, το «Ντα Λουζ».

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο πορτογαλικός σύλλογος έλυσε την συνεργασία του τον προπονητή πέρσι τον Ιούνιο. Έκτοτε ο Λάζε είχε μείνει μακριά από τους πάγκους, ωστόσο φαίνεται ότι ήρθε πλέον η στιγμή για την επιστροφή του στη δράση.

Η σχέση με τον Σα

Ο νέος τεχνικός έχει έμμεση σχέση με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Ζοσέ Σα πέρα από το γεγονός ότι είναι συμπατριώτες. Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Σύμφωνα με το «Sky Sport Italia», ο Ζοσέ Σα είναι ο τερματοφύλακας που βλέπουν ως ιδανική λύση στη Γουλβς και σκοπεύουν να ξεκινήσουν άμεσα τις διαδικασίες για να τον αποκτήσουν αν παραχωρήσουν τον Ρουί Πατρίτσιο στη Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Η σχέση του νέου τεχνικού της Γουλβς με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού έρχεται από το παρελθόν και συγκεκριμένα πίσω στο 2011 όταν ο Σα, σε ηλικία 18 ετών, ήταν στους Νέους της Μπενφίκα. Εκεί, όπου προπονητής ήταν ο Μπρούνο Λάζε.

Τον ξέρει, λοιπόν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τον θέλει στη Γουλβς αν φύγει ο Ρουί Πατρίτσιο, όμως ο 28χρονος Πορτογάλος έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με τον Ολυμπιακό. Προφανώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να αφήσουν τον βασικό τους τερματοφύλακα να φύγει αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά.