«Όχι» του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Ανόρθωση

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δέχτηκε πρόταση από την Ανόρθωση, αλλά την απέρριψε διότι περιμένει κάτι καλύτερο.

«Όχι» του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην Ανόρθωση

Η καριέρα του Κυριάκου Παπαδόπουλου δεν βρίσκεται και στα καλύτερα της. Άλλωστε ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Λοκομοτίβα και δεν είναι κρυφό ότι ψάχνει κάτι καλύτερο για να αλλάξει επίπεδο.

Ο Έλληνας διεθνής έχει επιστρέψει στην εθνική ομάδα, έχει κάνει μία πολύ καλή σεζόν στην Κροατία και δείχνει να έχει αφήσει στην άκρη τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν και τον κράτησαν μακριά από μία καλύτερη καριέρα. Γι' αυτό και πλέον αναζητά κάτι καλύτερο για την καριέρα του.

Ο Παπαδόπουλος δέχτηκε πρόταση από την Ανόρθωση και μάλιστα ο Τιμούρ Κετσπάγια φέρεται να επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να τον πείσει θεωρώντας ότι είναι παίκτης που ταιριάζει στην ομάδα του. Ο 29χρονος στόπερ, ωστόσο απέρριψε την πρόταση της κυπριακής ομάδας και αναζητεί κάτι καλύτερο.

Εκείνο που θα ήθελε και ο ίδιος είναι να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, όμως, από την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν προκύπτει κάτι τέτοιο. Ο "Δικέφαλος" δεν έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του Παπαδόπουλου, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται και στο… στόχαστρο της ΑΕΚ, ενώ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ καραδοκεί.