Ο Βερόν θέλει τον Σολδάνο

Η Μπόκα Τζούνιορς δεν σκοπεύει να κρατήσει τον Φράνκο Σολδάνο και ο Σεμπαστιάν Βερόν τον θέλει στην Εστουντιάντες.

Ο Βερόν θέλει τον Σολδάνο

Οι δανεικοί ποδοσφαιριστές είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό, αφού καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον αρκετών και παράλληλα να δει ποιοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη και στη Β' ομάδα.

Ο Φράνκο Σολδάνο ανήκει σε αυτή την κατηγορία των ποδοσφαιριστών με τους Πειραιώτες και αυτό το καλοκαίρι να θέλουν να πάρουν την πιο σωστή απόφαση, διότι το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το 2023 και το επόμενο καλοκαίρι κάθε ενδιαφερόμενος θα κοιτάξει να γλιτώσει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί.

Ο Αργεντινός είναι δανεικός στη Μπόκα Τζούνιορς, αλλά δεν έχει σκοπό να τον κρατήσει και φυσικά να κάνει χρήση της οψιόν αγοράς. Αυτό σημαίνει ότι ο δανεισμός του στη Μπόκα Τζούνιορς ολοκληρώνεται και ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες θα αναζητήσουν ομάδα για να τον πουλήσουν και όχι για να τον δανείσουν. Αυτός, τουλάχιστον, είναι ο βασικός τους στόχος. Ο παίκτης θέλει να μείνει στην Αργεντινή και αν είναι δυνατό στη Μπόκα Τζούνιορς και ο Εστουντιάντες του προσφέρει τη δυνατότητα να μείνει στη χώρα του.

Ο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, όπως αναφέρουν οι Αργεντίνοι τηλεφώνησε στον Φράνκο Σολδάνο. Ο πρόεδρος της Εστουντιάντες εξέφρασε το ενδιαφέρον της ομάδας στον ποδοσφαιριστή και του ζήτησε να σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα της.