Κέβιν Ντε Μπρόινε: Back to back παίκτης της σεζόν στην Premier League

Έγραψε ιστορία ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος άσος της Μάντσεστερ Σίτι πήρε για δεύτερη σερί σεζόν το βραβείο του καλύτερου παίκτη στην Premier League.

Κέβιν Ντε Μπρόινε: Back to back παίκτης της σεζόν στην Premier League

Κορυφαίος παίκτης της σεζόν στην Premier League ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο Βέλγος άσος έγραψε ιστορία και...ισοφάρισε τους Ανρί, Κριστιάνο οι οποίοι επίσης είχαν κατακτήσει το συγκεκριμένο βραβείο δύο σερί φορές.

Ακόμα μία διάκριση για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς ο Βέλγος άσος ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος παίκτης της Premier League, σε διαδικασία που διενεργήθηκε ανάμεσα στους συναδέλφους του.

Ο 29χρονος γίνεται ο τρίτος παίκτης που καταφέρνει να κερδίσει το συγκεκριμένο βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, μπαίνοντας στην ίδια λίστα με τους Τιερί Ανρί και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι σε 40 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, είχε 10 γκολ και 18 ασίστ.

Στο Champions League, σκόραρε στους «16», στα προημιτελικά και στα ημιτελικά αλλά στον τελικό ήταν άτυχος αφού τραυματίστηκε στη μύτη.

«Είναι τρελό. Μιλάμε για δύο θρύλους του ποδοσφαίρου, τον Ανρί και τον Ρονάλντο, οπότε το να πετύχω το ίδιο, είναι απλά τρελό», δήλωσε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ο Κέβιν Ντε Μπρόινε.