Mαλινόφσκι: Ο Μουριέλ καλύτερος του... Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Oυκρανός μέσος της Αταλάντα, Ρουσλάν Μαλινόφσκι «ψήφισε» τον, Κολομβιανό, συμπαίκτη του, Λουίς Μουριέλ για κορυφαίο της Serie A, προτιμώντας τον από τον Κριστιάνο Ρονάλντο 

Mαλινόφσκι: Ο Μουριέλ καλύτερος του... Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο κορυφαίος παίκτης της Serie A o Ρουσλάν Μαλινόφσκι δεν έδωσε την πλέον προφανή απάντηση, με βάση το βιογραφικό όσων αγωνίζονται στην κορυφαία κατηγορία του Ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο Ουκρανός μέσος της Αταλάντα «ψήφισε» τον συμπαίκτη του στους «μπεργκαμάσκι» Λουίς Μουριέλ αντί του Κριστιάνο Ρονάλντο παρότι ο Πορτογάλος σε τρία χρόνια στη Γιουβέντους έχει κερδίσει όλους τους τίτλους και στο τελευταίο πρωτάθλημα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ για παρθενική φορά στο Καμπιονάτο.

Όλα αυτά δεν εντυπωσιάζουν τον Ανατολικοευρωπαίο που διαφήμισε τον Κολομβιανό συμπαίκτη του.

Παρότι εκείνος πέτυχε 8 τέρματα κι ο Πορτογάλος 29 ...

«Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης της Serie A; Όχι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, υπάρχουν παίκτες πολύ καλύτεροι από εκείνον. Για παράδειγμα, ο καλύτερος με τον οποίο έχω παίξει μαζί είναι χωρίς αμφιβολία ο Μουριέλ», τόνισε αρχικά ο Μαλινόφσκι, για να προσθέσει:

«Είναι εκπληκτικός. Αν τα πράγματα είχαν πάει λίγο διαφορετικά για εκείνον, θα έπαιζε σε μία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα. Είναι παράξενο που δεν συνέβη κάτι τέτοιο, ήταν ίσως εξαιτίας του χαρακτήρα του.

Ο Μουριέλ είναι ωστόσο πάντα χαμογελαστός, είναι η ψυχή των αποδυτηρίων της ομάδας».