Μίτσελ: «Δεν θα καθίσω στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω κάποιων στο περιβάλλον του Πέρεθ»

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Χετάφε, Μίτσελ, απέδωσε στην απουσία «δημοσίων σχέσεων» με τον περίγυρο του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, το ότι δεν είναι προπονητής των «μερένγκες» 

Μίτσελ: «Δεν θα καθίσω στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης λόγω κάποιων στο περιβάλλον του Πέρεθ»

Παρότι αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης ο Μίτσελ συνεχίζει να μην υπολογίζεται από τη διοίκηση της, όποτε υπάρχουν ανακαταταξείς στον πάγκο της ομάδας.

Απόδειξη η πρόσφατη διαδοχή του Ζιντάν από τον Αντσελότι που επανέκαμψε.

Ο 58χρονος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Χετάφε, σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο της Ισπανίας, ανέφερε ότι δεν θα γίνει ποτέ προπονητής των «μερένγκες» εξαιτίας ορισμένων ανθρώπων από το στενό περιβάλλον του προέδρου του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ο Ισπανός, σε συνέντευξή του στο «El Laguero», ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στη διοίκηση των Μαδριλένων, υπάρχουν άνθρωποι κοντά στον Φλορεντίνο Πέρεθ, που επηρεάζουν τις αποφάσεις του μ' αποτέλεσμα να μην πρόκειται ποτέ να του δοθεί η δυνατότητα να προπονήσει την ομάδα της καρδιάς του.

«Η οικογένεια και οι φίλοι μου με έχουν πείσει εδώ καιρό ότι το να αναλάβω τη Ρεάλ,

δεν πρέπει να είναι στα άμεσα σχέδιά μου. Ο λόγος είναι ότι για να γίνεις προπονητής της Ρεάλ, πρέπει να έχεις κάτι παραπάνω από "πρόγραμμα", κάτι σαν λόμπι (γνωριμίες) και δεν το έχω.

Δεν είμαι κοντά με τους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις, δεν αναφέρομαι στον Φλορεντίνο Πέρεθ, με τον οποίο έχω θαυμάσια σχέση, αλλά για κάποιο λόγο, οι άνθρωποι που δουλεύουν δίπλα του, προτιμούν άλλου στυλ ανθρώπους και προπονητές, χωρίς να σκέφτονται σε ποιο επίπεδο είμαι».

Ο Ισπανός τεχνικός συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος λέγοντας:

«Υπάρχει ένα άτομο που δεν του αρέσω, επομένως δεν έχω επιλογή. Ο ατζέντης μου δεν έχει καλές σχέσεις μαζί του, δεν είμαστε σημαντικοί για τους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις και επιμένω ότι δεν είναι ο Φλορεντίνο Πέρεθ».

«Είναι αδύνατο να προπονήσω τη Ρεάλ και αυτό είναι κάτι που έχω αποδεχθεί, από την αρχή της προπονητικής μου καριέρας».