Αζάρ: «Είμαι δυσαρεστημένος που έφυγε ο Ζιντάν, δεν του έδωσα όσα μπορούσα»

Ο Εντέν Αζάρ σχολίασε την αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν από την Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι δεν κατάφερε και ο ίδιος να προσφέρει όσα μπορούσε στον προπονητή και την ομάδα του.

Αζάρ: «Είμαι δυσαρεστημένος που έφυγε ο Ζιντάν, δεν του έδωσα όσα μπορούσα»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης, μετά την απώλεια και του φετινού πρωταθλήματος από την Ατλέτικο και τον αποκλεισμό της ομάδας από την ημιτελική φάση του Champions League.

Μία από τις προσωπικές επιλογές του Γάλλου τεχνικού ήταν και ο Εντέν Αζάρ. ο Βέλγος επιθετικός άφησε την Τσέλσι για να ηγηθεί των «μερένχες», ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες.

Ο Αζάρ ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, μένοντας εκτός για μεγάλο διάστημα και δεν κατάφερε να δικαιολογήσει την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Ζιντάν. Κάτι για το οποίο, όπως δήλωσε, μετανιώνει:

«Είμαι πολύ δυσαρεστημένος με την αποχώρηση του Ζιντάν από τη Ρεάλ. Ειλικρινά, δεν πρόσφερα σε καμία περίπτωση όσα μπορούσα σε αυτόν και στην ομάδα. Και αυτό είναι απογοητευτικό, δεν το ήθελα, είχα πολλούς τραυματισμούς. Ήταν πολύ δύσκολο και για εμένα, αλλά ο Ζιντάν γνωρίζει το πόσο τον εκτιμάω.

Τον έχω πολύ ψηλά, τόσο ως προπονητή, όσο και ως ποδοσφαιριστή και το ξέρει καλά. Είχα δύο υπέροχα χρόνια με αυτόν στον πάγκο και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για αυτό. Αν και νιώθω περίεργα που δεν του πρόσφερα περισσότερα. Αλλά ευτυχών μπορεί να αλλάξει αυτό στο μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βέλγος.