Παρουσίασε Μίτσελ η Χετάφε: «Κόουτς, καλώς ήρθες στο σπίτι σου!»

Πιάνει δουλειά στη Χετάφε ο Μίτσελ, παλιός προπονητής του Ολυμπιακού, καθώς τη Δευτέρα (31/5) παρουσιάστηκε επίσημα από το ισπανικό κλαμπ.

Παρουσίασε Μίτσελ η Χετάφε: «Κόουτς, καλώς ήρθες στο σπίτι σου!»

Και με τη... βούλα προπονητής της Χετάφε είναι ξανά ο Χοσέ Μιγκέλ Γκονζάλες Μαρτίν ντελ Κάμπο, κατά κόσμον Μίτσελ, ο οποίος τη διετία 2013-2015 είχε θητεύσει με επιτυχία στον πάγκο του Ολυμπιακού, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα νταμπλ όντας στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Ο 58χρονος προπονητής παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από τη διοίκηση της Χετάφε το απόγευμα της Δευτέρας (31/5), με τον σύλλογο να τον καλωσορίζει με το μήνυμα «Κόουτς, καλώς ήρθες στο σπίτι σου», δεδομένου ότι ο Μίτσελ είχε δουλέψει ξανά στο ισπανικό κλαμπ στο διάστημα 2009-2011.

Μάλιστα, ο Μίτσελ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις της Χετάφε, αφού το 2009 κατάφερε να σώσει την ομάδα από τον υποβιβασμό και την αμέσως επόμενη σεζόν κατόρθωσε να την οδηγήσει στην 6η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος και στην έξοδο στην Ευρώπη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως τεχνικός της Χετάφε, ο έμπειρος κόουτς τόνισε: «Είναι τιμή για μένα να επιστρέψω. Στην πραγματικότητα, δεν είχα φύγει ποτέ. Είχα υποφέρει με κάποιες κακές καταστάσεις και ήμουν ευχαριστημένος με τις πολλές καλές. Ο σύλλογος έχει βελτιωθεί πολύ».