«Συμφώνησε με Τζέιντον Σάντσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Σε οριστική συμφωνία με τον Τζέιντον Σάντσο φέρεται να έχει έρθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του στο αγγλικό κλαμπ το προσεχές καλοκαίρι.

«Συμφώνησε με Τζέιντον Σάντσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου γερμανικού Sport1, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενεργοποιεί τη συμφωνία της με τον νεαρό επιθετικό της Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε πρώτη φάση από το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Τζέιντον Σάντσο φέρεται να αποδέχτηκε την πρόταση που του κατέθεσαν οι «κόκκινοι διάβολοι» για να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο και το μόνο που απομένει είναι να επέλθει συμφωνία και με τους Βεστφαλούς, που αξιώνουν για την πώληση του παίκτη ένα ποσό της τάξης των 90 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Γιουνάιτεντ δεν έχει καταθέσει ακόμη επίσημη πρόταση στην Ντόρτμουντ για την απόκτηση του 21χρονου άσου, ωστόσο αυτό αναμένεται να γίνει άμεσα. Κανείς, ωστόσο, δεν μπορεί να ξέρει το ύψος του τελικού «ντιλ», αν και εφόσον αυτό προκύψει ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Άγγλος διεθνής επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπορούσια από το 2017, προέρχεται από μια ονειρεμένη σεζόν με τα κιτρινόμαυρα. Για του λόγου το αληθές, σε 38 παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης πέτυχε 16 γκολ (δύο εκ των οποίων στον τελικό Κυπέλλου με τη Λειψία), ενώ μοίρασε και 20 ασίστ.