Μπαρτσελόνα: Περνά ιατρικά τεστ και ανακοινώνεται ο Αγουέρο

Ο Σέρχιο Αγουέρο αποχαιρέτησε τη Μάντσεστερ Σίτι, ταξιδεύει στην Βαρκελώνη για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί από την Μπαρτσελόνα.

Μπαρτσελόνα: Περνά ιατρικά τεστ και ανακοινώνεται ο Αγουέρο

Στην Βαρκελώνη μεταβαίνει ο Σέρχιο Αγουέρο προκειμένου να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Αργεντινός στράικερ, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα το βράδυ (29/5) του Σαββάτου μετά την ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι στον τελικό του Champions League, αποχώρησε από τους «πολίτες» και από την επόμενη σεζόν θα ανήκει στο δυναμικό των «μπλαουγκράνα».

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα της Κυριακής (30/5) από την Ισπανία, ο διεθνής επιθετικός θα βρεθεί πολύ σύντομα στη Βαρκελώνη για να περάσει ιατρικά και να «σφραγίσει» τη συμφωνία του με τους Καταλανούς για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται ακόμη σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Έρικ Γκαρθία, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ, οποίος αποχώρησε από τη Λίβερπουλ.