Μπουφόν: «Όλα με οδηγούν να φύγω από την Ιταλία»

Ο Μπουφόν από τη στιγμή που έκανε γνωστό πως θέλει να συνεχίσει για ακόμη μια χρόνια, είναι ένα από τα «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού.

 Μπουφόν: «Όλα με οδηγούν να φύγω από την Ιταλία»

Νέες δηλώσεις από τον Μπουφόν, ο οποίος δεν έχει αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του αλλά βλέπει την επόμενη σεζόν μακριά από την πατρίδα του και το Ιταλικό πρωτάθλημα.

«Ο τερματισμός της ιστορίας με τη Γιουβέντους ήταν η σωστή απόφαση. Μετά από 20 χρόνια σε αυτό το επίπεδο και σε μια σχέση απόλυτα αμοιβαίου σεβασμού, πιστεύω ότι ένας παίκτης σαν κι εμένα δεν θα μπορούσε να μείνει εδώ όπως έχει η κατάσταση τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι σίγουρο ότι θα δοκιμάσω μια άλλη εμπειρία στο εξωτερικό», τόνισε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τερματοφύλακας, μιλώντας στο περιοδικό GQ.

«Δεν έχω ακόμα ιδέα πού θα πάω, ακόμα κι αν όλα με οδηγούν να φύγω από την Ιταλία. Θέλω να συνεχίσω, θέλω άλλες εμπειρίες, να είμαι με άλλους ανθρώπους και να μάθω άλλη γλώσσα», συμπλήρωσε ο σπουδαίος Ιταλός τερματοφύλακας, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τη Γιουβέντους αλλά θέλει να αγωνιστεί για ακόμη έναν χρόνο.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες τα σενάρια θέλουν και τον Ολυμπιακό να ασχολείται με τον πολύπειρο Ιταλό τερματοφύλακα.