Εκτός Copa America ο Χάμες Ροντρίγκεζ

Καταστροφικός αποδείχθηκε ο πρόσφατος τραυματισμός του Χάμες Ροντρίγκεζ, καθώς θα του κοστίσει τη συμμετοχή στο επερχόμενο Copa America -και όχι μόνο- με τα χρώματα της Κολομβίας.

Εκτός Copa America ο Χάμες Ροντρίγκεζ

Άσχημα τα... μαντάτα για τον Χάμες Ροντρίγκεζ, ο οποίος είχε τραυματιστεί πρόσφατα φορώντας τη φανέλα της Έβερτον στο πρωτάθλημα της Premier League.

Όπως επιβεβαίωσε την Παρασκευή (28/5) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κολομβίας, ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» με τη φανέλα της εθνικής ομάδας στο επερχόμενο Copa America.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ροντρίγκεζ θα χάσει και τα δύο παιχνίδια της Κολομβίας τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 που θα πραγματοποιηθούν στις αρχές του επόμενου μήνα.

«Τις τελευταίες ημέρες, ο παίκτης υποβλήθηκε σε λεπτομερείς ιατρικές εξετάσεις, που έδειξαν ότι δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης, οπότε δεν θα βρίσκεται στην επιλογή του προπονητή, Ρεϊνάλντο Ρουέδα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση, χωρίς να αποκαλύπτει πάντως τη φύση του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο παίκτης.

Η Κολομβία στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ του Κατάρ, αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Περού στις 3 Ιουνίου και πέντε ημέρες αργότερα θα υποδεχθεί την Αργεντινή. Η δε σέντρα για το Copa America έχει προγραμματιστεί για τις 13 Ιουνίου.