Ίντερ: Ιντζάγκι ο «εκλεκτός» για αντί-Κόντε!

Ρεπορτάζ από την Ιταλία αναφέρουν ότι ο Σιμόνε Ιντζάγκι είναι πρώτος στη λίστα της Ίντερ και συμφώνησε για να καλύψει το κενό που άφησε ο Αντόνιο Κόντε. 

Ίντερ: Ιντζάγκι ο «εκλεκτός» για αντί-Κόντε!

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Ίντερ μετά την λύση της συνεργασίας της με τον Αντόνιο Κόντε. Οι «νερατζούρι» έχουν αρκετά ονόματα στη λίστα τους, ωστόσο εκείνο του Σιμόνε Ιντζάγκι, φιγουράρει στην κορυφή.

Ρεπορτάζ από την Ιταλία μάλιστα αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας έχουν έρθει σε επαφή με τον Ιταλό τεχνικό ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο ανανέωσης με τη Λάτσιο καθώς έχει συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα του Μιλάνο.

Ο Σιμόνε Ιντζάκι βρίσκεται στους λατσιάλι από το 2010, ξεκινώντας από την ομάδα νέων, ενώ από το 2016 έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας, μετρώντας 133 νίκες σε 249 παιχνίδια.

Όλα τα ιταλικά Μέσα τις τελευταίες ώρες χαρακτηρίζουν τελειωμένη υπόθεση το deal ανάμεσα στον Ιντζάγκι και την Ίντερ. Επίσης, σύμφωνα με το «Sky Sports», οι Μαουρίτσιο Σάρι, Σέρτζιο Κονσεϊνσάο και Πάουλο Φονσέκα δεν θεωρήθηκαν ποτέ ως «σοβαρές» λύσεις.