Championship play off: Με ανατροπή η Μπρέντφορντ, στον τελικό του Γουέμπλεϊ με Σουόνσι! (highlights)

Η Μπρέντφoρντ έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπόρνμουθ, νίκησε 3-1 και πήρε την πρόκριση στον τελικό των play off της Championship. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Σουόνσι, που είχε επικρατήσει εκτός έδρας της Μπάρνσλεϊ και απόψε την κράτησε στο 1-1 στον δεύτερο αγώνα.

Championship play off: Με ανατροπή η Μπρέντφορντ, στον τελικό του Γουέμπλεϊ με Σουόνσι! (highlights)

Προχωράει η διαδικασία διεκδίκησης μιας θέσης στην επόμενη Premier League. Τέσσερις ομάδες της Championship έχουν ριχτεί στη… μάχη και μία από αυτές θα καταφέρει την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό των Play Offs που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο, 29 Μαΐου, στο Γουέμπλεϊ, πήρε το μεσημέρι η Μπρέντφορντ, πραγματοποιώντας μάλιστα ανατροπή για να τα καταφέρει.

Οι «μέλισσες» κατάφεραν να ανατρέψουν το 0-1 με το οποίο είχαν ηττηθεί στον πρώτο αγώνα με την Μπόρνμουθ, επικρατώντας αυτή τη φορά με σκορ 3-1 στην έδρα τους για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση!

Ο έτερος ημιτελικός έγινε απόψε στις 20.30 ανάμεσα στη Σουόνσι και την Μπάρνσλεϊ, με τη γηπεδούχο να έχει προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, καθώς είχε νικήσει εκτός έδρας με το μίνιμουμ σκορ.

Στον επαναληπτικό του Σαββάτου, οι Ουαλοί προηγήθηκαν στο α' μέρος με τον Γκράιμς και παρότι οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 20 λεπτά πριν από το φινάλε με τον Γούντροου, το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος και έδωσε το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό στη Σουόνσι!

Το προφίλ των play offs:

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/5

Μπόρνμουθ - Μπρέντφορντ 1-0
(55' Νταντζούμα)

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/5

Μπρέντφορντ - Μπόρνμουθ 3-1
(16' πέν. Τόνι, 50' Γιάνελτ, 81' Φορς - 5' Νταντζούμα)

ΔΕΥΤΕΡΑ 17/5

Μπάρνσλεϊ - Σουόνσι 0-1
(39' Αγιού)

ΣΑΒΒΑΤΟ 22/5

Σουόνσι - Μπάρνσλεϊ 1-1
(39' Γκράιμς - 71' Γούντροου)