Μπαρτσελόνα: Άδεια... πρόωρων διακοπών στον Μέσι από τον Κούμαν

Άδεια για... πρόωρες διακοπές εξασφάλισε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θα απουσιάσει από το τελευταίο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Εϊμπάρ για την La Liga.

Μπαρτσελόνα: Άδεια... πρόωρων διακοπών στον Μέσι από τον Κούμαν

Ο Λιονέλ Μέσι πήρε άδεια από τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, για να απουσιάσει από τον τελευταίο αγώνα της La Liga εναντίον της Εϊμπάρ και να κάνει διακοπές, όπως επιβεβαίωσε την Παρασκευή (21/5) ο σύλλογος της Καταλωνίας.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ μπορεί να έχει ήδη παίξει το τελευταίο παιχνίδι του με τους «μπλαουγκράνα». Το συμβόλαιο του διεθνούς επιθετικού λήγει στα τέλη Ιουνίου και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ανανέωσή του.

Ο Μέσι ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο την περασμένη. Βρετανικά και ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης τον συνέδεσαν με τη Μάντσεστερ Σίτι ή την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά τελικά έμεινε γι' ακόμη μια σεζόν στην «Μπάρτσα». Εάν ο Μέσι δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο, τότε το τελευταίο παιχνίδι του για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα ήταν η ήττα με 2-1 στο «Καμπ Νου» από τη Θέλτα.

Ο 33χρονος έχει σκοράρει 30 φορές στη La Liga την τρέχουσα σεζόν και είναι έτοιμος να κατακτήσει το «χρυσό παπούτσι» στην Ισπανία - το τρόπαιο Pichichi - ωστόσο η ομάδα του μπορεί στην καλύτερη περίπτωση να τερματίσει τρίτη, πίσω από Ρεάλ Μαδρίτης και το φαβορί του τίτλου, Ατλέτικο Μαδρίτης.