Μπέιλ: Σταματάει το ποδόσφαιρο σε έναν χρόνο!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ σύμφωνα με τους Ισπανούς θέλει να σταματήσει το ποδόσφαιρο, σε έναν χρόνο που ολοκληρώνεται και το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπέιλ: Σταματάει το ποδόσφαιρο σε έναν χρόνο!

Ο Ουαλός άσος Γκάρεθ Μπέιλ, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ισπανία θα επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης και του χρόνου που λήγει το συμβόλαιό του θα σταματήσει το ποδόσφαιρο!

Ο Μπέιλ τους τελευταίους μήνες παίζει ως δανεικός στην Τότεναμ προκειμένου να πάρει και πάλι παιχνίδια στα πόδια του αφού δεν είχε χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του Ζιντάν. Ο 32χρονος άσος δεν αποκλείεται να γυρίσει στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ όπου και ανήκει για να παίξει για ακόμη έναν χρόνο.

Η As υποστηρίζει πως το πλάνο του Ουαλού επιθετικού είναι να γυρίσει στη Ρεάλ με τη λήξη του δανεισμού και εν συνεχεία αφού παίξει για ακόμη έναν χρόνο να σταματήσει!

Το συμβόλαιό του με την ομάδα της Μαδρίτης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 και φαίνεται πως εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του αμέσως μετά, όταν θα οδεύει για τα 33 του χρόνια!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μετρά φέτος με τη φανέλα της Τότεναμ συνολικά 33 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει 13 φορές ενώ έχει δώσει και 3 ασίστ.