Κλοπ: «Ημιτελικός με Μπέρνλι, τελικός με Κρίσταλ Πάλας»

Η Λίβερπουλ έχει μπροστά της τον «ημιτελικό» με την Μπέρνλι και τον «τελικό» με την Κρίσταλ Πάλας, στην προσπάθειά της να σώσει τη σεζόν και να βγει στο Champions League. Αυτό είπε ο τεχνικός Γιούργκεν Κλοπ.

Κλοπ: «Ημιτελικός με Μπέρνλι, τελικός με Κρίσταλ Πάλας»

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ αναφορικά με τη μάχη για την έξοδο στο Champions League είπε:

«Δεν πιστεύουμε όλοι στη μοίρα, μέχρι να συνειδητοποιήσουμε ότι κάτι δεν είναι γραφτό; Έτσι είμαστε όλοι, είμαστε όλοι άνθρωποι και σκεφτόμαστε έτσι. Πάντα το πιστεύουμε, μέχρι να συνειδητοποιήσουμε το αντίθετο.

Ήταν μια θετική στιγμή η νίκη επί της Γουέστ Μπρομ και έδειξε σαν να είναι γραφτό να βγούμε στο Champions League. Αν τερματίσουμε όμως πέμπτοι, αυτό δεν θα βγάζει νόημα.

Αν μείνουμε στους βαθμούς που έχουμε δεν θα τερματίσουμε ούτε καν στην πέμπτη θέση. Αυτό σημαίνει πως έχουμε δουλειά να κάνουμε. Αν είναι η μοίρα μας ή όχι, θα το δούμε στο τέλος της σεζόν.

Φέτος έχουμε πάρει μερικά μαθήματα και ένα μάθημα που πήρα πολύ νωρίς στη ζωή μου, είναι να μην πανηγυρίζω για τη μέρα πριν να έρθει η νύχτα.

Ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Προκριθήκαμε για τα ημιτελικά και την Κυριακή θα έχουμε τον τελικό, μόνο αν κερδίσουμε τον ημιτελικό. Αν όχι, τότε δύσκολα θα είναι τελικός. Αυτό είναι κάτι καλό. Τώρα πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα είμαστε έτοιμοι.

Η τωρινή είναι μια αρκετά έντονη περίοδος της σεζόν για εμάς. Νιώθουμε καλά αυτή τη στιγμή, όμως υπήρξαν φάσεις μέσα στη σεζόν που περάσαμε δύσκολα, όταν δεν μπορούσαμε ούτε καν να βγάλουμε ένα παιχνίδι και τα υπόλοιπα περίμεναν.

Πρέπει να σταθούμε τυχεροί με τους τραυματισμούς. Δεν έχουμε πολλές επιλογές σε ορισμένες θέσεις. Ίσως να αξίζουμε το Champions League με τους τραυματισμούς και όλα όσα περάσαμε φέτος».