Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικός στον κορονοϊό ο Κρόος

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε με σημερινή (17/5) ανακοίνωσή της ότι ο Τόνι Κρόος, ο οποίος βρισκόταν σε καραντίνα από την περασμένη Παρασκευή (14/5), έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Ρεάλ Μαδρίτης: Θετικός στον κορονοϊό ο Κρόος

Ο Τόνι Κρόος νοσεί από τον κορονοϊό, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος στον οποίο ανήκει, η Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε σήμερα (17/5).

Η επίσημη ανακοίνωση των «μερένχες» αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι ο παίκτης μας Τόνι Κρόος διαγνώστηκε θετικός στο τεστ κορονοϊού στο οποίο υποβλήθηκε σήμερα.

Ο Κρόος βρίσκεται σε απομόνωση από την Παρασκευή 14 Μαΐου, αφότου είχε έρθει σε άμεση επαφή με κάποιον που είχε βρεθεί θετικός στον Covid-19».

Ο 31χρονος Γερμανός διεθνής μέσος έχει ήδη τεθεί σε καραντίνα εδώ και τέσσερις ημέρες και θα παραμείνει σε κατ' οίκον περιορισμό.

Αυτό σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει τον αγώνα της 38ης και τελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της La Liga, όπου η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει τη Βιγιαρεάλ (22/5) στη Μαδρίτη και χρειάζεται μόνο νίκη, ελπίζοντας σε ήττα ή ισοπαλία της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Βαγιαδολίδ προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο.