LaLiga: Τελευταία αγωνιστική μετά... μουσικής

Οι Ισπανοί φίλαθλοι που είναι και λάτρεις της μουσικής αισθάνθηκαν μία... ανακούφιση, αφού η LaLiga ανακοίνωσε νέα αλλαγή στο πρόγραμμά της τελευταίας αγωνιστικής, προκειμένου οι αναμετρήσεις να μην διεξάγονται την ίδια ώρα με το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το Σάββατο (22/5).

LaLiga: Τελευταία αγωνιστική μετά... μουσικής

Η LaLiga έχει πλέον μετακινήσει όλα τα παιχνίδια που αφορούν τις μάχες του τίτλου, του υποβιβασμού και των ευρωπαϊκών θέσεων της επόμενης σεζόν, στις 19:00.

Ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision (Ρότερνταμ), ο οποίος συνήθως προσελκύει παγκόσμιο τηλεοπτικό κοινό περίπου 200 εκατομμυρίων, αρχίζει τρεις ώρες αργότερα.

Στην πρώτη αλλαγή, η LaLiga μετέφερε τον αγώνα της Εϊμπάρ με τη Μπαρτσελόνα από την Κυριακή το Σάββατο, μετά τον υποβιβασμό του Εϊμπάρ. Μια ώρα αργότερα, ο αγώνας μεταφέρθηκε πίσω στην αρχική ώρα διεξαγωγής του.

Σε μια τρίτη αλλαγή, η LaLiga δήλωσε σήμερα ότι επαναπρογραμματίζει πολλές άλλες αναμετρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του αγώνα της Βιγιαρεάλ εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης από Κυριακή σε Σάββατο.

Ο διευθυντής της Βιγιαρεάλ, Φερνάντο Ρουγκ Νεγκουερόλες, είχε κατηγορήσει νωρίτερα τη LaLiga για «έλλειψη σεβασμού», επειδή δεν αποφάσισε να δώσει στον σύλλογό του περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστεί ενόψει του τελικού του Europa League εναντίον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 26 Μαΐου.

Ο αγώνας της Βιγιαρεάλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που παραμένει στη μάχη του τίτλου, θα γίνει το Σάββατο στις 19:00, την ίδια ώρα και ημέρα με την αναμέτρηση της Βαγιαδολίδ με την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής:

Παρασκευή 21/5 (22:00)
Λεβάντε-Κάντιθ

Σάββατο 22/5 (19:00)
Θέλτα-Μπέτις
Εϊμπάρ-Μπαρτσελόνα
Ουέσκα-Βαλένθια
Οσασούνα-Ρεάλ Σοσιεδάδ
Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ
Βαγιαδολίδ-Ατλέτικο Μαδρίτης
Ελτσε-Αθλέτικ Μπιλμπάο

Κυριακή 23/5
Γρανάδα-Χετάφε (19:30)
Σεβίλη-Αλαβές (22:00)

πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ