Η Σπέτσια αγοράζει τον Βέρντε: Τι ποσό θα βάλει στο ταμείο της η ΑΕΚ

Η αγορά του Ντανιέλε Βέρντε από τη Σπέτσια είναι πλέον θέμα χρόνου και η ΑΕΚ αναμένεται να βάλει ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο της από την πώληση του Ιταλού μεσοεπιθετικού.

Η Σπέτσια αγοράζει τον Βέρντε: Τι ποσό θα βάλει στο ταμείο της η ΑΕΚ

Παίκτης της Σπέτσια θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος αγωνίζεται στην ιταλική ομάδα ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Ο όρος στο συμβόλαιο το οποίο υπογράφηκε και από τις δύο πλευρές για δανεισμό μιας σεζόν έναντι ενοικίου 500.000 ευρώ, προβλέπει υποχρεωτική αγορά του ποδοσφαιριστή, σε περίπτωση που το ιταλικό κλαμπ παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Με τη σαββατιάτικη (15/5) νίκη επί της Τορίνο με 4-1 η Σπέτσια εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη Serie A, ανανεώνοντας το ραντεβού με την κατηγορία και για την επόμενη σεζόν.

Μάνατζερ Βέρντε: «Σκληρή η ΑΕΚ στις διαπραγματεύσεις, περιμένουμε το τέλος της χρονιάς»

Έτσι λοιπόν, ο όρος που περιλαμβάνει το εν ισχύ συμβόλαιό του θα πρέπει να ενεργοποιηθεί υποχρεωτικά από την ιταλική ομάδα, η οποία βεβαίως επιθυμεί να εντάξει οριστικά τον Βέρντε στο έμψυχο δυναμικό της.

Αυτό ισχύει και από την πλευρά του παίκτη, όπως έχει τονίσει κατ' επανάληψη και ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή Λουίτζι Λάουρο. Συνεπώς, είναι πλέον θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί η αγορά του Βέρντε από τη Σπέτσια, με την ΑΕΚ να βάζει ένα ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ στο ταμείο της.