Μάνατζερ Βέρντε: «Σκληρή η ΑΕΚ στις διαπραγματεύσεις, περιμένουμε το τέλος της χρονιάς»

Τι δήλωσε ο μάνατζερ του Ντανιέλε Βέρντε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ιταλού μεσοεπιθετικού από την ΑΕΚ στη Σπέτσια.

Μάνατζερ Βέρντε: «Σκληρή η ΑΕΚ στις διαπραγματεύσεις, περιμένουμε το τέλος της χρονιάς»

«Μεταμορφωμένος» προς το καλύτερο είναι ο Ντανιέλε Βέρντε με τη φανέλα της Σπέτσια, έχοντας ήδη επτά γκολ και δύο ασίστ στο ενεργητικό του στο πρωτάθλημα της Serie A.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται στην ιταλική ομάδα ως δανεικός από την ΑΕΚ, με τον όρο στο συμβόλαιό του να προβλέπει υποχρεωτική αγορά του από τη Σπέτσια (με καταβολή 600.000 ευρώ) σε περίπτωση που το κλαμπ παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

Φυσικά την ολοκλήρωση της μεταγραφής επιθυμεί τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος ο Βέρντε, με τον μάνατζέρ του Λουίτζι Λάουρο να τονίζει για την όλη υπόθεση στο γνωστό Calciomercato:

«Η Σπέτσια είναι κοντά στη παραμονή στη Serie A. Ο Ντανιέλε προσφέρει όσα μπορεί και είναι πολύ χαρούμενος. Ελπίζουμε τις επόμενες εβδομάδες να εξασφαλίσει τη παραμονή της στη κατηγορία και με τη βούλα. Το γεγονός πως έπαιξε εκτός Ιταλίας τον βοήθησε πολύ να εξελιχθεί αγωνιστικά.

Έπαιξε στη La Liga και το ελληνικό πρωτάθλημα και απέκτησε εμπειρία. Ο προπονητής της Σπέτσια τον πίστεψε πολύ. Ήταν σημαντικό αυτό γιατί η ΑΕΚ ήταν δύσκολη στις διαπραγματεύσεις, βάζοντας αρκετές παραμέτρους στη συμφωνία.

Η Σπέτσια, έχει την υποχρέωση να τον αποκτήσει σε περίπτωση που παραμείνει στη Serie A και προφανώς ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς για να γίνει και ολοκληρωτικά παίκτης της Σπέτσια».