Μάντσεστερ Γ. - Λίβερπουλ: Επεισόδια, με δύο συλληφθέντες, έξω από το «Όλντ Τράφορντ» (vid)

Αρκετοί οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγες ώρες πριν από τον αγώνα κόντρα στην Λίβερπουλ, διοργάνωσαν διαμαρτυρία έξω από το «Όλντ Τράφορντ», εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους για την οικογένεια Γκλέιζερ. Η ένταση που επικράτησε είχε απολογισμό δύο συλληφθέντες.

Μάντσεστερ Γ. - Λίβερπουλ: Επεισόδια, με δύο συλληφθέντες, έξω από το «Όλντ Τράφορντ» (vid)

Το εξ αναβολής (στις 02/05) ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ, λόγω της εισβολής των φίλων των «κόκκινων διαβόλων» στο τερέν του Ολντ Τράφορντ, ήταν επεισοδιακό και πριν την έναρξη του το βράδυ της Πέμπτης (13/05).

Οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διοργάνωσαν νέα διαμαρτυρία, έξω από το γήπεδο αυτή τη φορά, προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για την οικογένεια Γκλέιζερ, ζητώντας την αποχώρησή τους από τον σύλλογο.

Επικράτησε ένταση, αλλά σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Μάντσεστερ, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, ενώ έγιναν και δύο συλλήψεις οπαδών.

Μερίδα εξ αυτών είχαν εμποδίσει, άλλωστε, το πούλμαν των φιλοξενουμένων να φτάσει στο γήπεδο, κλείνοντας το δρόμο και ξεφουσκώνοντας τα λάστιχα του...

Δείτε το χαρακτηριστικό video: