Μπαρτσελόνα: Κοντά σε συμφωνία με Μέσι

Μπαρτσελόνα και Λιονέλ Μέσι βρίσκονται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μπαρτσελόνα: Κοντά σε συμφωνία με Μέσι

Όσο περνούν οι εβδομάδες, πλησιάζει η συμφωνία του Λιονέλ Μέσι με τους διοικούντες την Μπαρτσελόνα για ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο Αργεντινός άσος έχει στα χέρια του μία πρόταση από τον Ζοάν Λαπόρτα, βάσει της οποίας εξασφαλίζει το μέλλον του στους «μπλαουγκράνα» όταν αποφασίσει να «κρεμάσει τα παπούτσια του».

Πρόκειται για ένα «συμβόλαιο ζωής» που θα διατηρήσει τον βραχύσωμο σταρ στις τάξεις της Μπαρτσελόνα για όσο επιθυμεί, αξιοποιώντας τις γνώσεις και την εμπειρία του προς όφελος του συλλόγου.

Ο Λαπόρτα δεν έχει την δυνατότητα να προχωρήσει σε επίσημη οικονομική πρόταση προς τον Μέσι, καθώς πρέπει να προηγηθεί ο δημοσιονομικός έλεγχος στα πεπραγμένα των Καταλανών. Μόλις ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία, ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα θα μπορέσει να ενημερώσει τον Μέσι και για το οικονομικό σκέλος της πρότασης.

Ωστόσο, αυτό είναι δευτερεύον για τον κορυφαίο παίκτη της σύγχρονης εποχής, καθώς αυτό που προέχει για τον έμπειρο άσο είναι η δημιουργία μίας άκρως ανταγωνιστικής ομάδας με στόχο την διεκδίκηση του Champions League.