Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ: Όλα τα γκολ στο «Ολντ Τράφορντ» (vids)

Η Λέστερ άνοιξε το σκορ (0-1) στο «Ολντ Τράφορντ» με τον 19χρονο Τόμας, αλλά οι «κόκκινοι διάβολοι» απάντησαν στο 15’ με τον Γκρίνγουντ (1-1). Νέο προβάδισμα για τις «αλεπούδες» με τον Σογιουντσού στο 66' (1-2).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λέστερ: Όλα τα γκολ στο «Ολντ Τράφορντ» (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται αυτή την ώρα τη Λέστερ στο «Ολντ Τράφορντ» στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής της Premier League και οι φιλοξενούμενοι προηγούνται με 1-2.

Οι «αλεπούδες» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό της συνάντησης με εντυπωσιακό γκολ του Λουκ Τόμας μετά από σέντρα του Γιούρι Τίλεμανς, το οποίο μάλιστα ήταν και το παρθενικό τέρμα του 19χρονου στα «σαλόνια» του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η απάντηση των «κόκκινων διαβόλων» ήταν άμεση, καθώς στο 15’ ο Γκρίνγουντ εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα με έξοχο σουτ μέσα στην αντίπαλη περιοχή και ισοφάρισε σε 1-1.

Ωστόσο η Λέστερ πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 66ο λεπτό, όταν ο Τσαγκλάρ Σογιουντσού με κεφαλιά-δυναμίτη μετά από εκτέλεση κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Γιουνάιτεντ.

Δείτε το γκολ του 19χρονου Λουκ Τόμας της Λέστερ:


Η ισοφάριση της Γιουνάιτεντ με τον Γκρίνγουντ:

Το νέο προβάδισμα της Λέστερ με δράστη τον Τούρκο: