La Liga: Ευνοημένη η ... Ρεάλ Μαδρίτης από το 0-0 της Μπάρτσα με την Ατλέτικο (Ηighlights)!

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης έμειναν στο 0-0 στο μεγάλο ματς της 35ης αγωνιστικής της La Liga με τη διαφορά τους να μένει στο +2 υπέρ των «κολτσονέρος». Εφόσον κερδίσει η Ρεάλ Μαδρίτης την Σεβίλλη την Κυριακή (09/05) πιάνει την συμπολίτισσα της στην κορυφή και περνά επικεφαλής στην ισοβαθμία

La Liga: Ευνοημένη η ... Ρεάλ Μαδρίτης από το 0-0 της Μπάρτσα με την Ατλέτικο (Ηighlights)!

Xωρίς γκολ και νικητή αλλά με πιθανό...ευνοημένο έληξε το μεγάλο ματς της 35ης αγωνιστικής της La Liga μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με τη διαφορά των πρωτοπόρων «κολτσονέρος» να μένει στο +2 από τους Καταλανούς αν την Κυριακή (09/05) κερδίσει η συμπολίτισσα της Ρεάλ Μαδρίτης την Σεβίλλη τότε όχι μόνο την πιάνει στην κορυφή της βαθμολογίας αλλά την ξεπερνά στην ισοβαθμία (μία νίκη και μια ισοπαλία στα μεταξύ τους ματς οι «μερένγκες»)!

Το ματς ήταν με μπόλικη τακτική και λίγες φάσεις.

Η Ατλέτικο επέβαλλε το ρυθμό της στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης κι ήταν εκείνη που απείλησε πρώτη με τον πρώην «μπλαουγκράνα», Λουίς Σουάρες (σ. πριν το ματς είχε εναγκαλισμό με τον κολλητό του Μέσι, αλλά κι άλλους πρώην συμπαίκτες του αφού για πρώτη φορά τέθηκε αντίπαλος τους), αλλά ο Τερ Στέγκεν ήταν σε ετοιμότητα.

Το πρώτο ματς του Σουάρες κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Γερμανός σταμάτησε και τον Γιορέντε καθώς και τον Καράσκο προλαβαίνοντας στο «ριμπάουντ» τον Σουάρες, ενώ ο Φελίπε είχε την ευκαιρία να σκοράρει αλλά την απώλεσε.

Η Μπάρτσα απείλησε μόνο στο τέλος του πρώτου μέρους με τον Ομπλάκ να σταματά σουτ του Μέσι μετά από απίθανο σόλο του Αργεντινού.

Στο πρώτο 45λεπτο υπήρξαν και δύο τραυματισμοί με τους Λεμάρ και Μπούσκετς ν' αποχωρούν λαβωμένοι από το γήπεδο.

Στην επανάληψη η Μπαρτσελόνα ήταν βελτιωμένη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον Αραούχο αλλά δεν μέτρησε γκολ για οφσάιντ του νεαρού αμυντικού.

Το 0-0 παρέμεινε αφού ο νεοεισελθών Ντεμπέλε με το τέρμα στο έλεος του έπιασε κεφαλιά άουτ, ενώ φάουλ του Μέσι έγλυψε το δοκάρι.

Διαιτητής: Λαόθ.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (46' Αραούχο), Πικέ, Λενγκλέ, Μπουσκέτς (32' Μορίμπα), Ντεστ (75' Ρομπέρτο), Ντε Γιονγκ, Πέδρι (75' Ντεμπελέ), Άλμπα, Μέσι, Γκριεζμάν

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Ερμόσο, Καράσκο, Κόκε, Γιορέντε, Λεμάρ (13' Σαούλ, 67' Φέλιξ), Κορέα (73' Κοντογκμπιά), Σουάρες