Οριστικό: Στην Παρί μέχρι το 2025 ο Νεϊμάρ!

Το... σίριαλ με τον Νεϊμάρ τελείωσε θετικά για την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Βραζιλιάνος σταρ θα παραμείνει στο δυναμικό της γαλλικής ομάδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Οριστικό: Στην Παρί μέχρι το 2025 ο Νεϊμάρ!

Αίσιο τέλος για την Παρί Σεν Ζερμέν είχε το... σίριαλ με τον Νεϊμάρ, καθώς ο Βραζιλιάνος σταρ θα παραμείνει στο δυναμικό της γαλλικής ομάδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια., όπως ανακοίνωσε το κλαμπ με κάθε επισημότητα το Σάββατο (8/5).

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος αποτελούσε διακαή πόθο κάποιων στην Μπαρτσελόνα, οι οποίοι ήθελαν να τον δουν ξανά στα «μπλαουγκράνα», ωστόσο αυτό δεν πρόκειται να συμβεί τουλάχιστον μέχρι το 2025.

Κι αυτό γιατί ο Νεϊμάρ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Παρί ως τότε, βάζοντας οριστικό «στοπ» στα όποια μεταγραφικά σενάρια τον ήθελαν να συνεχίζει την καριέρα του εκτός Γαλλίας.

Η επίσημη ανακοίνωση της Παρί για τον Νεϊμάρ αναφέρει:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση του συμβολαίου του Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ για τρεις ακόμη σεζόν. Ο 29χρονος θα βρίσκεται πλέον στο κλαμπ της πρωτεύουσας μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2025.

Έχοντας έρθει στο κλαμπ το 2017, ο Βραζιλιάνος διεθνής στράικερ (103 συμμετοχές, 64 γκολ) έχει ήδη κλείσει θέση ανάμεσα στους θρύλους της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε 112 παιχνίδια του με την ομάδα του Παρισιού, γεμάτα εξαιρετικές ενέργειες και εμπνεύσεις, το Νο 10 πέτυχε 85 γκολ και μοίρασε 51 ασίστ, φτάνοντας ήδη στους δέκα κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του κλαμπ».