Ανανέωσε με την Λίβερπουλ ο Σαλάχ

Ο «Φαραώ» θα μείνει στο Άνφιλντ μέχρι το 2023.

Ανανέωσε με την Λίβερπουλ ο Σαλάχ

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής επιβραβεύθηκε με νέο συμβόλαιο από τους «ρέντς», μετά και την εξαιρετική περσινή του σεζόν με τη φανέλα της ομάδας. Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στη Λίβερπουλ πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την διοίκηση του συλλόγου να του ανανεώνει το συμβόλαιο, λίγες μόλις μέρες μετά τον αποκλεισμό της εθνικής Αιγύπτου από τους ομίλους της διοργάνωσης.

Πλέον ο 26χρονος βιρτουόζος επιθετικός, θα αμείβεται με τις διπλάσιες απολαβές, βάζοντας στον τραπεζικό του λογαριασμό 200.000 λίρες της εβδομάδα. Την περασμένη σεζόν (η οποία ήταν και η πρώτη του στο μεγάλο λιμάνι), ο Σαλάχ πραγματοποίησε 52 εμφανίσεις πετυχαίνοντας 44 γκολ. Για τον ποδοσφαιριστή είχε δείξει «ζεστό» ενδιαφέρον και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ:«Νομίζω πως από αυτό φαίνεται ότι ο σύλλογος ανταμείβει έναν παίκτη που πρόσφερε τρομερά στην ομάδα την περσινή σεζόν. Φαίνεται ξεκάθαρα επίσης ότι πιστεύει στη Λίβερπουλ και εμείς πιστεύουμε σε αυτόν. Το καλύτερο με τον Σαλάχ είναι ότι ποτέ δεν βλέπει τον εαυτό του πιο σημαντικό από την ομάδα. Αντιλαμβάνεται ότι οι συμπαίκτες του τον βοήθησαν για να πετύχει όσα έκανε σε ατομικό επίπεδο την περσινή σεζόν. Ο Μοχάμεντ δείχνει που είμαστε ως ομάδα. Η περσινή σεζόν ήταν ξεχωριστή, αλλά θέλουμε πιο πολλά.»