Η συγγνώμη του Αζάρ στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης για τα γέλια μετά τον αποκλεισμό από την Τσέλσι

Συγγνώμη ζήτησε από τους φίλους και τους ανθρώπους της Ρεάλ Μαδρίτης ο Εντέν Αζάρ μετά την φωτογραφία που τον έδειχνε να γελά με τους πρώην συμπαίκτες του στην Τσέλσι, μετά τον αποκλεισμό των «μερένγκες» από τους «μπλε» στον ημιτελικό του Champions League

Η συγγνώμη του Αζάρ στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης για τα γέλια μετά τον αποκλεισμό από την Τσέλσι

Με απολογητική διάθεση εμφανίστηκε ο Εντέν Αζάρ για το γεγονός ότι «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό να συναγελάζεται με τους πρώην συμπαίκτες του στην Τσέλσι, λίγα λεπτά αφότου η νυν ομάδα του Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποκλειστεί από τους «μπλε» στον ημιτελικό του Champions League

Ο Βέλγος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αφού τα... άκουσε από αμέτρητους οπαδούς και εισέπραξε την δυσφορία της ομάδας του αποφάσισε να ζητήσει συγγνώμη.

Με μήνυμα στα προσπάθησε να ηρεμήσει τον κόσμο, να επαναλάβει τον ενθουσιασμό του για το ότι είναι παίκτης των «μπλάνκος» και να δώσει το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Συγγνώμη. Έχω διαβάσει πάρα πολλά για εμένα σήμερα και δεν ήταν πρόθεσή μου να προσβάλλω τους οπαδούς μας. Ήταν πάντα όνειρό μου να παίξω στην Ρεάλ Μαδρίτης και ήρθα για να κερδίζω. Η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα και όλοι μαζί θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα. Ζήτω η Μαδρίτη!», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.