Ο Αλάμπα αποχαιρέτησε τη Μπάγερν Μονάχου

Ο Νταβίντ Αλάμπα με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπάγερν Μονάχου αποχαιρέτησε τους πρωταθλητές Γερμανίας. 

Ο Αλάμπα αποχαιρέτησε τη Μπάγερν Μονάχου

Με μία συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Νταβίντ Αλάμπα αποχαιρέτησε τη Μπάγερ Μονάχου. Οι φήμες τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Είναι πάντα δύσκολο όταν κάτι τελειώνει και δεν είναι μυστικό ότι πάντα ένιωθα σαν στο σπίτι μου εδώ. Προφανώς, φεύγω από την Μπάγερν με δάκρυα στα μάτια μου αλλά επίσης ανυπομονώ για το μέλλον μου. Ήρθα εδώ στην ηλικία των 16 από τη Βιέννη και, δεκατρία χρόνια αργότερα, θυμάμαι κάθε στιγμή που έζησα. Αυτό λέει τα πάντα. Ο σύλλογος είναι η οικογένειά μου, το σπίτι μου.

Δεν ήταν μία απόφαση εναντίον του συλλόγου, αλλά αποφάσισα ότι θέλω να κάνω κάτι νέο στην καριέρα μου και να κάνω ένα ακόμη βήμα μπροστά. Για να ωριμάσεις κι άλλο, πρέπει να φύγεις από το "comfort zone" που βρίσκεσαι. Εύχομαι στην Μπάγερν μόνο τα καλύτερα. Αυτός ο σύλλογος θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Είμαι απίστευτα ευγνώμων. Εύχομαι η Μπάγερν να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ανησυχώ γι' αυτό. Θα το πετύχει».