Πάει στο CAS η Μπαρτσελόνα, για την τιμωρία του Κούμαν, μετά την απόρριψη της έφεση της

Η Επιτροπή Εφέσεων της Βασιλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας απέρριψε αίτημα της Μπαρτσελόνα για μείωση της ποινής απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο στον τεχνικό της Ρόναλντ Κούμαν, για όσα είπε, στην ήττα από την Γρανάδα, στον 4ο διαιτητή της αναμέτρησης, Έτσι θα παραταχθούν δίχως τον Ολλανδό στον πάγκο τους και στο ματς του προσεχούς Σαββάτου με την Ατλέτικο Μαδρίτης στη Βαρκελώνη εκτός αν το CAS αποφασίσει διαφορετικά. 

Πάει στο CAS η Μπαρτσελόνα, για την τιμωρία του Κούμαν, μετά την απόρριψη της έφεση της

Ούτε το προσεχές Σάββατο, στον κομβικό για την έκβαση της μάχη του τίτλου στην La Liga, με την Ατλέτικο Μαδρίτης θα έχει στον πάγκο της τον Ρόναλντ Κούμαν η Μπαρτσελόνα.

Η έφεση των Καταλανών κατά της ποινής των δύο αγωνιστικών του Ολλανδού προπονητή τους που αποβλήθηκε για τα όσα είπε («τι χαρακτήρας...») στον 4ο διαιτητή της αναμέτρησης με την Γρανάδα απερρίφθη απερρίφθη από την Επιτροπή Εφέσεων της Βασιλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Ισπανίας.

Έτσι οι «μπλαουγκράνα» μετά τη νίκη επί της Βαλένθια, στο «Μεστάγια», την περασμένη Κυριακή πιθανότατα θα στερηθούν τον τεχνικό τους και για δεύτερο ματς εκτός αν το CAS στο οποίο ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να προσφύγουν γνωμοδοτήσει διαφορετικά.

Αν δεν δικαιωθεί ούτε εκεί ο βοηθός του Κούμαν, Αλφρεντ Σρόιντερ, είναι έτοιμος να καθοδηγήσει ξανά την ομάδα, όπως έκανε και κόντρα στις «νυχτερίδες»

Η Μπαρτσελόνα είναι τρίτη στην κατάταξη με 74 βαθμούς, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος, στο -2 από την πρωτοπόρο ομάδα του Σιμεόνε.