Ρεάλ Μαδρίτης: Παίζει με Τσέλσι ο Ράμος

Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ράμος είναι έτοιμος τη «μάχη» απέναντι στην Τσέλσι, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης: Παίζει με Τσέλσι ο Ράμος

Και ξαφνικά... χαμόγελα στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα νέα που προέκυψαν το βράδυ της Δευτέρας (3/5) ήταν ευχάριστα αναφορικά με τη δεύτερη αναμέτρηση απέναντι στη Τσέλσι, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Champions League.

Ρεπορτάζ από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο Σέρχιο Ράμος είναι έτοιμος και θα τεθεί στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν για το ματς στο Λονδίνο. Ο αρχηγός των «μερένγκες» φαίνεται πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα, και πλέον αναμένεται να επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των Μαδριλένων, αρχής γενομένης από το ματς με τους «μπλε», διεκδικώντας παράλληλα μια θέση στο αρχικό σχήμα.

Εξέλιξη που... λύνει τα χέρια του Γάλλου τεχνικού, καθώς νωρίτερα σήμερα, έγινε γνωστό πως ο έτερος βασικός στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραφαέλ Βαράν, θα χάσει και το δεύτερο παιχνίδι αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό.