Ο Ζοσέ Μοράις αντικαταστάτης του Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις είναι ο αντικαταστάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ.

Ο Ζοσέ Μοράις αντικαταστάτης του Λουτσέσκου στην Αλ Χιλάλ

H Αλ Χιλάλ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζοσέ Μοράις μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο 55χρονος Πορτογάλος πρώην προπονητής της ΑΕΚ (2016-17), υπέγραψε με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας μέχρι το τέλος της σεζόν αντικαθιστώντας τον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος και έχει αποχωρήσει από την ομάδα εδώ και λίγους μήνες.

Θα είναι η τρίτη ομάδα του Ζοσέ Μοράις στη Σαουδική Αραβία, αφού έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Αλ Σαμπάχ (2006 και 2014) και στην Αλ-Χαζμ (2007).

Υπενθυμίζεται ότι ο Πορτογάλος προπονητής ήταν χωρίς σύλλογο, από τότε που έφυγε από την Τζεονμπούκ Μότορς, μια ομάδα για την οποία στέφθηκε δύο φορές πρωταθλητής της Νότιας Κορέας.

Η απόφαση της Αλ Χιλάλ για τον Μοράις πέρασε από σαράντα κύματα. Βλέπετε, η κορυφαία ομάδα τη Σαουδικής Αραβίας είχε άλλους προπονητές στη λίστα της πιο ψηλά σε σχέση με τον Πορτογάλο, ο οποίος έφυγε κακήν κακώς από την ΑΕΚ μετά από τρεις μήνες θητείας.

Στην κορυφή της ατζέντας της ήταν ένας πρώην και ένας νυν ερυθρόλευκος! Ο λόγος για τον Μάρκο Σίλβα και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Η Αλ Χιλάλ επιχείρησε δύο φορές να δελεάσει τον Μαρτίνς, αλλά εισέπραξε τελικά ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις, καθώς στο μυαλό του τεχνικού του Ολυμπιακού δεν ήταν ποτέ να φύγει από το λιμάνι για να κάτσει στον πάγκο μίας ομάδας στον Περσικό Κόλπο.

Δύο «όχι» του Πέδρο Μαρτίνς στην Αλ Χιλάλ

Έχει ξεκαθαρίσει ότι όνειρό του είναι κάποια στιγμή να πάει στην Premier League. Παρόλο που η Αλ Χιλάλ ήταν διατεθειμένη να πληρώσει και τη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του για αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς ήταν εξ αρχής αρνητικός και απόλυτα προσηλωμένος στους Πειραιώτες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Μάρκο Σίλβα δεν «ψηνόταν» στην προοπτική να πήγαινε σε ένα πρωτάθλημα όπως της Σαουδικής Αραβίας και περιμένει μήπως αδειάσει κάποια θέση αγγλικής ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.