Δύο «όχι» του Πέδρο Μαρτίνς στην Αλ Χιλάλ

Τι λένε στην Πορτογαλία για τον Πέδρο Μαρτίνς και το ενδιαφέρον της Αλ Χιλάλ, η οποία καταλήγει στην επιλογή του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις.

Δύο «όχι» του Πέδρο Μαρτίνς στην Αλ Χιλάλ

Τις τελευταίες ώρες σε Σαουδική Αραβία και Πορτογαλία κυκλοφορεί έντονα η πληροφορία ότι η Αλ Χιλάλ κατέληξε στον Ζοσέ Μοράις για την τεχνική της ηγεσία, με τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Ρατζβάν Λουτσέσκου.

Ωστόσο, η απόφαση της Αλ Χιλάλ για τον Μοράις πέρασε από σαράντα κύματα. Βλέπετε, η κορυφαία ομάδα τη Σαουδικής Αραβίας είχε άλλους προπονητές στη λίστα της πιο ψηλά σε σχέση με τον Πορτογάλο, ο οποίος έφυγε κακήν κακώς από την ΑΕΚ μετά από τρεις μήνες θητείας.

Στην κορυφή της ατζέντας της ήταν ένας πρώην και ένας νυν ερυθρόλευκος! Ο λόγος για τον Μάρκο Σίλβα και τον Πέδρο Μαρτίνς.

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία; Ότι η Αλ Χιλάλ επιχείρησε δύο φορές να δελεάσει τον Μαρτίνς, αλλά εισέπραξε τελικά ισάριθμες αρνητικές απαντήσεις, καθώς στο μυαλό του τεχνικού του Ολυμπιακού δεν ήταν ποτέ να φύγει από το λιμάνι για να κάτσει στον πάγκο μίας ομάδας στον Περσικό Κόλπο.

Έχει ξεκαθαρίσει ότι όνειρό του είναι κάποια στιγμή να πάει στην Premier League. Παρόλο που η Αλ Χιλάλ ήταν διατεθειμένη να πληρώσει και τη ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του για αποδέσμευσή του από τον Ολυμπιακό, ο Μαρτίνς ήταν εξ αρχής αρνητικός και απόλυτα προσηλωμένος στους Πειραιώτες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Μάρκο Σίλβα δεν «ψηνόταν» στην προοπτική να πήγαινε σε ένα πρωτάθλημα όπως της Σαουδικής Αραβίας και περιμένει μήπως αδειάσει κάποια θέση αγγλικής ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.