Κόντε: «Να απολαύσουμε τις στιγμές» - Πήρε τους δρόμους ο Λουκάκου! (vid)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Αντόνιο Κόντε μετά τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας από την Ίντερ. «Τρελάθηκε» ο Ρομέλου Λουκάκου!

Κόντε: «Να απολαύσουμε τις στιγμές» - Πήρε τους δρόμους ο Λουκάκου! (vid)

Πανευτυχής είναι ο Αντόνιο Κόντε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ιταλίας και μαθηματικά από την Ίντερ.

Ο κόουτς των «νερατζούρι» κατακτά το πέμπτο «σκουντέτο» ως προπονητής, ύστερα από τα τέσσερα που είχε πανηγυρίσει με τη Γιουβέντους στο διάστημα 2010-2014, με την Ίντερ να ξεπερνάει τη συμπολίτισσα Μίλαν σε κατακτήσεις με 19 έναντι 18 των «ροσονέρι».

Στις δηλώσεις του ο Αντόνιο Κόντε επισήμανε για την οριστική πρωτιά στη Serie A:

«Έχουμε άλλα τέσσερα ματς για να απολαύσουμε αυτές τις στιγμές. Μέσα σε μία σεζόν πρέπει να προσπαθείς να είσαι απρόβλεπτος και αυτό πετύχαμε φέτος.

Δεν μπορείς πάντα να αμύνεσαι ή πάντα να επιτίθεσαι, θα πρέπει να ξέρεις πότε να πιέζεις. Εκεί βελτιωθήκαμε, διαβάζοντας το παιχνίδι και βρίσκοντας αυτές τις στιγμές. Μία ομάδα δεν μπορεί για 90 λεπτά να ασκεί φουλ πρέσινγκ.

Οι αντίπαλοι στην Ιταλία σε μελετούν και βρίσκουν τρόπους να εξουδετερώσουν τα δυνατά σου σημεία. Εάν είσαι υπομονετικός και περιμένεις την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσεις και έχεις και μία ομάδα που έχει καλή φυσική κατάσταση, ξέρεις ότι αργά ή γρήγορα ο αντίπαλος θα χάσει την έντασή του» δήλωσε περιχαρής ο Κόντε, ο οποίος σε ερώτηση για το που αφιερώνει τον τίτλο, είπε:

«Τον αφιερώνω σε όλα τα κοντινά μου πρόσωπα, τη γυναίκα μου, την κόρη μου, τα αδέρφια μου. Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Λέλε Οριάλι (σ.σ. ήταν μαζί στο επιτελείο της Εθνικής Ιταλίας και τον ακολούθησε στην Ίντερ) που είναι πολύ σημαντικός για μένα και με έχει επηρεάσει μέσα στο πέρασμα των χρόνων».

Τρελάθηκε ο Λουκάκου!

Κάθε λόγο να «τρελαθεί» από τη χαρά του για την κατάκτηση του τίτλου είχε και ο Ρομέλου Λουκάκου, ο «κανονιέρης» της φετινής Ίντερ.

Ο Βέλγος στράικερ βγήκε στους δρόμους του Μιλάνου με αυτοκίνητο, τραγουδώντας συνθήματα και χαιρετώντας τους περαστικούς που του έδιναν συγχαρητήρια για το «σκουντέτο»!

Μάλιστα, φρόντισε να μαγνητοσκοπήσει τη στιγμή με το κινητό του, «ανεβάζοντας» το σχετικό βίντεο στη συνέχεια. Απολαύστε το!