Αντσελότι: «Περιμένω περισσότερα από τον Ριτσάρλισον»

Ο Ριτσάρλισον δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες του Κάρλο Αντσελότι στην Έβερτον.

Αντσελότι: «Περιμένω περισσότερα από τον Ριτσάρλισον»

Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε πως περιμένει περισσότερα από τον Ριτσάρλισον, καθώς ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες σχετικά με την παραγωγικότητα του στο σκοράρισμα.

Ο 23χρονος επιθετικός της Έβερτον έχει σημειώσει φέτος 12 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά ο Ιταλός προπονητής έχει ακόμη μεγαλύτερες απαιτήσεις:

«Δεν είναι τόσο συνεπής για την ποιότητα που έχει», σχολίασε ο Αντσελότι και πρόσθεσε: «Είναι αποδεκτό ότι δεν ήταν στα καλύτερά του. Είχε προβλήματα στην αρχή της σεζόν. Άρχισε καλά την χρονιά, αλλά στη συνέχεια και μετά τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του, παρουσίασε κάμψη.

Από πλευράς φυσικής κατάστασης, δεν ήταν πάντα σε κορυφαίο επίπεδο και αυτό επηρέασε την απόδοση του. Είχε μια καλή περίοδο όταν δεν έπαιζε ο Ντόμινικ Κάλβερτ Λιούιν, αλλά μπορεί να είναι πολύ καλύτερος την επόμενη σεζόν.

Και ελπίζω ότι μπορεί να βελτιωθεί και αυτήν την σεζόν. Είναι ένας παίκτης με ισχυρό κίνητρο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι είναι ακόμα είναι νεαρός. Όταν λέω ότι μπορεί είναι καλύτερος, δεν σημαίνει ότι έχει χάσει την αυτοπεποίθησή του ή ότι δεν είναι αρκετά καλός. Είναι φανταστικός επιθετικός».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας