Άγιαξ: Συνεχίζει μέχρι το 2023 ο Τεν Χαγκ!

Ο Άγιαξ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Έρικ Τεν Χαγκ μέχρι και το 2023, βάζοντας τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από το Άμστερνταμ.

Άγιαξ: Συνεχίζει μέχρι το 2023 ο Τεν Χαγκ!

Ενώ η Τότεναμ ήταν έτοιμη να ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του, προκειμένου να τον φέρει στον πάγκο της για την επόμενη σεζόν, ο προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, ανανέωσε το συμβόλαιό του έως το 2023, όπως ανακοίνωσε ο ολλανδικός σύλλογος στην ιστοσελίδα του.

Ο 51χρονος τεχνικός είναι προπονητής του Άγιαξ από τον Δεκέμβριο του 2017, έχοντας κερδίσει έναν τίτλο πρωταθλήματος και ένα Κύπελλο. Το 2019, οδήγησε τον σύλλογο στους ημιτελικούς του Champions League.

Αυτή τη σεζόν, η ομάδα του Άμστερνταμ βρίσκεται στα πρόθυρα να επιτύχει το νταμπλ. Έχοντας κατακτήσει ήδη το Κύπελλο την περασμένη Κυριακή εναντίον της Φίτεσε, ο Άγιαξ χρειάζεται ισοπαλία την Κυριακή εναντίον της Έμεν στην έδρα του για να κατακτήσει τον 35ο τίτλο Eredivisie.

Αυτή η ανανέωση του συμβολαίου τερματίζει τις φήμες για την αποχώρηση, με την Ντόρτμουντ επίσης, εκτός από την Τότεναμ, να εξέταζε την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ANP, ο Τεν Χαγκ έλαβε διαβεβαιώσεις από τη διοίκησή του για να διατηρήσει την τρέχουσα ομάδα του για την επόμενη σεζόν και ακόμη να την ενισχύσει σε ορισμένες θέσεις.

«Είμαι πολύ χαρούμενος στο Άμστερνταμ», σχολίασε ο Τεν Χαγκ στην ιστοσελίδα του συλλόγου. «Ο στόχος για τις επόμενες σεζόν θα είναι ο ανταγωνισμός με τους καλύτερους ευρωπαϊκούς συλλόγους».