Μπαρτσελόνα - Γρανάδα 1-2: Της χάλασε τα όνειρα με μισή ομάδα! (βαθμολογία)

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε ε 2-1 από τη... μισή Γρανάδα στο «Καμπ Νου» και πέταξε στα σκουπίδια την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην κορυφή της La Liga. Προηγήθηκαν με τον  Μέσι οι Καταλανοί το γύρισαν στο β' μέρος οι Ανδαλουσιανοί. 

Μπαρτσελόνα - Γρανάδα 1-2: Της χάλασε τα όνειρα με μισή ομάδα! (βαθμολογία)

Ούτε τώρα! Η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην 1η θέση της La Liga αλλά την πέταξε στα σκουπίδια. Οι Καταλανοί γνώρισαν οδυνηρή ήττα (1-2) στο «Καμπ Νου» από την ελλιπέστατη Γρανάδα σε εξ' αναβολής παιχνίδι της 33ης αγωνιστικής και δεν μπόρεσε να βάλει από κάτω της, τις Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να κοστίσει τον τίτλο στην ομάδα της Βαρκελώνης, η οποία βρίσκεται στο -2 από τους «ροχιμπλάνκος» που οδηγούν ακόμη την κούρσα με 73 βαθμούς.

Όλα κυλούσαν ιδανικά για τη Μπαρτσελόνα. Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό. To γκολ του «Πούλγκα» ήταν το 24ο σε 25 αγώνες όλων των διοργανώσεων μέσα στο 2021 (έχει και 9 ασίστ), με συνέπεια κανείς άλλος παίκτης των Big-5 πρωταθλημάτων να έχει περισσότερα. Ταυτόχρονα, ήταν το 26ο στη φετινή La Liga, ξεπερνώντας την περσινή επίδοσή του.

Ωστόσο, αυτό δεν στάθηκε αρκετό. Η Γρανάδα των πολλών απουσιών αντέδρασε. Ένα γκολ του Ντάργουιν Ματσίς στο 63' έπειτα από λάθος του Όσκαρ Μινγκέθα και το 5ο φετινό τέρμα του 39χρονου Χόρχε Μολίνα έκαναν την ανατροπή για τη Γρανάδα, η οποία συνεχίζει τη μάχη της για ακόμα μια έξοδο στο Europa League.

Τα όνειρα των γηπεδούχων για κορυφή έγιναν... θρίψαλα και πλέον θα τα δώσουν όλα για όλα στα επόμενα παιχνίδια και δη στο επερχόμενο ντέρμπι με την Ατλέτικο.