Διάψευση Ραζβάν Λουτσέσκου για επαφές με Πάρμα και Σαμπντόρια

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ξεκαθάρισε ότι δεν μίλησε με Πάρμα και Σαμπντόρια, αλλά τόνισε ότι είναι όνειρο του να προπονήσει στην Serie A

Διάψευση Ραζβάν Λουτσέσκου για επαφές με Πάρμα και Σαμπντόρια

Στην Ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercato» μίλησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου λέγοντας για το όνειρο του να προπονήσει ομάδες της Serie A αλλά και διευκρινίζοντας ότι δεν υπήρξαν επαφές με τις Πάρμα και Σαμπντόρια όπως φημολογείτο.

«Δεν υπήρξε τίποτα. Ωστόσο η Ιταλία παραμένει όνειρο για μένα. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα 4 κορυφαία του κόσμου και το ποδόσφαιρο είναι πολύ οργανωμένο. Στην Ιταλία μπορείς να συναγωνιστείς με τους καλύτερους»

Επίσης ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ (ο οποίος έχει ακουστεί και για υποψήφιος για τον πάγκο της ΑΕΚ) ρωτήθηκε και για τον (πρώην παίκτη του στον «Δικέφαλο του Βορρά») Ομάρ Ελ Καντουρί.

«Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Είναι ευφυής τακτικά και ταυτόχρονα βοηθά πολύ τον προπονητή του γιατί είναι αφοσιωμένος. Έχει τις ικανότητες να βοηθήσει ομάδες στην Ιταλία. Ήταν έτοιμος πριν από 4 χρόνια, ωστόσο τότε μπορεί να λειτουργούσε περισσότερο με το ένστικτο και λιγότερο με διπλωματία. Πλέον είναι περισσότερο ώριμος» απάντησε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Σε ερώτηση για το ποια είναι η αγαπημένη του ομάδα στη γειτονική χώρα υποστήριζε όσες εργαζόταν ο πατέρας του Μιρτσέα: «υποστήριζα την Πίζα, την Μπρέσια και την Ίντερ: Τις ομάδες του πατέρα. Αλλά όταν ήμουν παιδί πανηγύριζα για τη Νάπολι. Μετά ήρθε ο Μαραντόνα και... όλα έγιναν πιο εύκολα».