Σάρι - Ρόμα: Τρέχουν οι εξελίξεις, ραντεβού μέσα στη μέρα!

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι και η διοίκηση της Ρόμα θα έχουν μέσα στην ημέρα (26/4) ραντεβού. Αποφασισμένοι να συνεχίσουν χωρίς τον Πάολο Φονσέκα είναι οι «τζιαλορόσι»!

Σάρι - Ρόμα: Τρέχουν οι εξελίξεις, ραντεβού μέσα στη μέρα!

Και εκεί που τον είχαν για μεγάλο φαβορί, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι θα έχει μέσα στην ημέρα (26/4) ραντεβού με τη διοίκηση της Ρόμα. Μάλιστα, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι οι «τζιαλορόσι» έχουν πάρει οριστική απόφαση να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον Πάολο Φονσέκα.

Ο τελευταίος θα μείνει στην άκρη του πάγκου μέχρι να τελειώσει η τρέχουσα αγωνιστική περίοοδο αλλά είναι απίθανο να ανανεώσει ακόμα και αν αποκλείσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και προκριθεί στον τελικό του Europa League.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ και την «Corriere dello Sport», οι εξελίξεις είναι άμεσες, αφού ο εκπρόσωπος του Μαουρίτσιο Σάρι, Φαλι Ραμαντάνι, θα είναι απόψε κιόλας στην Ιταλία για να αρχίσουν οι πρώτες διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών και να φανεί αν όντως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία.

Ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει το σκεπτικό της νέας διοίκησης για την επιλογή του Μαουρίτσιο Σάρι, καθώς ο Ιταλός παρουσιάστηκε εξαιρετικά θετικός στο να αναλάβει το πλάνο που έχει καταρτίσει η Ρόμα με νεαρούς ποδοσφαιριστές.