Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: H UEFA διέταξε έρευνα για τις μετοχές σε στοιχηματική εταιρεία!

Η UEFA διέταξε έρευνα μετά από δημοσίευμα από τη Σουηδία που μπλέκει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με μετοχές σε στοιχηματική εταιρεία. 

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: H UEFA διέταξε έρευνα για τις μετοχές σε στοιχηματική εταιρεία!

Σάλο είχε προκαλέσει η είδηση πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς διατηρεί μετοχές σε στοιχηματική εταιρεία.

Τη διενέργεια έρευνας για την αποκάλυψη που συνδέει τον Σουηδό στράικερ με στοιχηματική εταιρία ανακοίνωσε η UEFA.

«Σύμφωνα με το Άρθρο 31 (4) των πειθαρχικών κανονισμών της UEFA, διορίστηκε σήμερα ένας επιθεωρητής δεοντολογίας και πειθαρχίας της UEFA για τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας σχετικά με πιθανή παραβίαση των πειθαρχικών κανονισμών της UEFA από τον κ. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για φερόμενο οικονομικό συμφέρον σε στοιχηματική εταιρία (…). Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα θα διατεθούν εγκαίρως», τόνισε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με τη σουηδική Aftonbladet, ο επιθετικός της Μίλαν έχει στην κατοχή του το 10% των μετοχών της μαλτέζικης Gameday Group PLC, που είναι ο μοναδικός μέτοχος της Bethard. Κάτι το οποίο αντίκειται στον κώδικα δεοντολογίας των UEFA και FIFA.

Σε περίπτωση που ο Ζλάταν κριθεί ένοχος για την παραβίαση του άρθρου 12 (2) κινδυνεύει με αποκλεισμό από οποιαδήποτε αγωνιστική δραστηριότητα, αλλά και βαρύ πρόστιμο. Σε μπελάδες έχει μπει και η σουηδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, καθώς ο Ζλάταν έπαιξε στα δύο πρώτα ματς των προκριματικών με Γεωργία και Κόσοβο.