Αισχρά μηνύματα στον γιο του Πίρλο: «Να πεθάνεις μαζί με τον πατέρα σου»

Ο γιος του Αντρέα Πίρλο, Νικολό, κατήγγειλε απαράδεκτα μηνύματα που λαμβάνει από οπαδούς για τον ίδιο και τον πατέρα του.

Αισχρά μηνύματα στον γιο του Πίρλο: «Να πεθάνεις μαζί με τον πατέρα σου»

Τα απαράδεκτα μηνύματα που δέχεται με «ευχές» θανάτου προς τον ίδιο και τον πατέρα του, αποκάλυψε μέσω των social media ο γιος του Αντρέα Πίρλο.

Μέσω του Instagram, ο Νικολό Πίρλο τόνισε πως ο λόγος που δέχεται τα -τουλάχιστον αισχρά- μηνύματα είναι απλά επειδή είναι γιος του προπονητή της Γιουβέντους, προσθέτοντας πως πλέον τα όρια έχουν ξεπεραστεί.

Στη σχετική του ανάρτηση, ο 17χρονος γιος του Πίρλο τόνισε τα εξής:

«Δεν είμαι άνθρωπος που κρίνει, δεν μου αρέσει να το κάνω, ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει αυτό που θέλει. Είμαι ο πρώτος που το κάνει και δεν θα ήθελα κάποιος να μου πάρει την ελευθερία του λόγου.

Οι γονείς μου με έχουν μάθει να μιλάω, αλλά και να ακούω τους άλλους. Πιστεύω, όμως, ότι όλα έχουν ένα όριο. Εδώ και καιρό αυτό το όριο έχει ξεπεραστεί.

Είμαι 17 ετών και καθημερινά λαμβάνω μηνύματα τέτοιου είδους όχι γιατί έχω κάνει κάτι, αλλά μόνο επειδή είμαι γιος ενός προπονητή που προφανώς δεν αρέσει.

Αυτό είναι το «λάθος» μου και ο λόγος για τον οποίον κάθε μέρα μου φτάνουν μηνύματα με απειλές θανάτου και άλλες προσβολές. Θα ήθελα να μπείτε για ένα δευτερόλεπτο στη θέση μου και να δείτε πώς αισθάνομαι».