Πίρλο: «Ήρεμος ο Ανιέλι, δεν φοβόμαστε την UEFA»

Ο τεχνικός της Γιουβέντους, Αντρέα Πίρλο αναφέρθηκε στο «φιάσκο» του προέδρου της ομάδας του Τορίνο, Αντρέα Ανιέλι με την European Super League.

Πίρλο: «Ήρεμος ο Ανιέλι, δεν φοβόμαστε την UEFA»

Ο Αντρέα Πίρλο κλήθηκε να σχολιάσει όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες με την European Super League, στην οποία ήταν πρωτεργάτης το «αφεντικό» του στην Γιουβέντους, ο Αντρέα Ανιέλι.

Ο τεχνικός των «μπιανκονέρι» είπε τα εξής για το αν πιστεύει ότι η UEFA θα βάλει από τώρα και στο εξής την ομάδα του στο «σημάδι».

«Δεν φοβόμαστε μήπως μας επιβάλλει ποινές η UEFA, είμαστε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας. Έχουμε την πεποίθηση πως θα τελειώσουμε την σεζόν έχοντας πετύχει τα επιτεύγματα μας και θεωρούμε πως η ευρωπαϊκή ομοσπονδία θα το διαχειριστεί ψύχραιμα».

Ερωτηθείς για το αν είχε τον χρόνο να μιλήσει με τον Ανιέλι απάντησε: «Τον είδα πολύ ήρεμο. Είναι λογικό να υπάρχει αρκετή κουβέντα γύρω από το όνομα του. Ξέρει τι πρέπει να κάνει και ξέρει πως να μας μεταφέρει τον ενθουσιασμό του καθημερινά μέσα στο γήπεδο. Κάποια στιγμή θα αναφερθεί ξανά για το συγκεκριμένο ζήτημα».