Όσκαρ Γκαρθία: Τον ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρεμς

O Όσκαρ Γκαρθία θα είναι ο νέος τεχνικός της Ρεμς την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Το δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλικής ομάδας, Ζαν Πιερ Καϊλό

Όσκαρ Γκαρθία: Τον ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρεμς

Επιστρέφει στο γαλλικό πρωτάθλημα ο Όσκαρ Γκαρθία. Ο πρόεδρος της Ρεμς, Ζαν Πιερ Καϊλό στο περιθώριο της αναμέτρησης της Ρεμς με την Μαρσέιγ δήλωσε πως ο Ισπανός τεχνικός είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Νταβίντ Γκουιόν στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ακουγόταν εδώ και λίγες ημέρες πως ο Όσκαρ Γκαρθία θα γυρίσει στη Γαλλία ύστερα από τέσσερα χρόνια αλλά το βράδυ της Παρασκευής (23/4) είναι και επίσημο, αφού μπορεί να μην υπάρχει ανακοίνωση από την πλευρά της Ρεμς αλλά το δήλωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας.

Έτσι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αναλαμβάνει τη Ρεμς και επιστρέφει στη Γαλλία μετά το 2017 όταν ήταν προπονητής της Σεντ Ετιέν.

Φαβορί για τη Ρεμς ο Γκαρθία

Ο Νταβίντ Γκιον έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2022, όμως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει μείνει ελεύθερος από τον Νοέμβριο του 2020 όταν και απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Θέλτα. Είναι ένας προπονητής που έχει εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα, αφού έχει δουλέψει στη Σεντ Ετιέν στο παρελθόν.