Φαβορί για τη Ρεμς ο Γκαρθία

Ο Όσκαρ Γκαρθία είναι φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεμς, αφού ο Νταβίντ Γκιόν αναμένεται να αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Φαβορί για τη Ρεμς ο Γκαρθία

Ο Όσκαρ Γκαρθία δούλεψε στον Ολυμπιακό την πιο δύσκολη χρονιά των τελευταίων ετών, το 2018 τότε που πήγαν όλα στραβά και στη συνέχεια ξεκίνησε το χτίσιμο της νέας ομάδας. Ο πρώην προπονητής των Πειραιωτών σύμφωνα με το Τύπο στη Γαλλία είναι φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεμς.

Ο Νταβίντ Γκιον έχει συμβόλαιο με τη γαλλική ομάδα έως το καλοκαίρι του 2022, όμως όλα δείχνουν ότι θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Equipe ο Όσκαρ Γκαρθία είναι στη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές και μάλιστα φέρεται να είναι το φαβορί.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει μείνει ελεύθερος από τον Νοέμβριο του 2020 όταν και απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία της Θέλτα. Είναι ένας προπονητής που έχει εμπειρία από το γαλλικό πρωτάθλημα, αφού έχει δουλέψει στη Σεντ Ετιέν στο παρελθόν και γι' αυτό εμφανίζεται φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεμς.