Κούμαν: Το πιο σημαντικό για την UEFA είναι τα χρήματα, δεν ακούνε κανέναν... (vid)

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, εξαπέλυσε λεκτικά πυρά κατά της UEFA, μ' αφορμή τα όσα συνέβησαν με την European Super League, λέγοντας ότι η μόνη έγνοια της είναι τα οικονομικά κέρδη.

Κούμαν: Το πιο σημαντικό για την UEFA είναι τα χρήματα, δεν ακούνε κανέναν... (vid)

Eνώ από την Μπαρτσελόνα τηρείται «σιγήν ιχθύος» σχετικά με το θέμα της θνησιγενούς European Super League o, τεχνικός της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν ερωτηθείς σχετικά, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (22/04) με την Χετάφε ακολούθησε μια στάση, εν πολλοίς, αμφίσημη.

Αρχικά δήλωσε ότι δεν θέλει να μιλήσει ακολούθως είπε ότι συμφωνεί με τον Πικέ (σ.ο μόνος παίκτης της Μπαρτσελόνα που δήλωσε κατά της European Super League) κι εν τέλει τα έβαλε με την UEFA...

«Οι εξελίξεις τρέχουν, δεν θα ήθελα να πάρω θέση. Ο Λαπόρτα μου έχει πει τα πάντα για τη θέση του συλλόγου. Πρέπει να περιμένουμε. Όπως όλοι στην ομάδα έτσι κι εγώ θέλω το καλύτερο για τoν σύλλογο...» δήλωσε όταν ρωτήθηκε για το τι πρόκειται να κάνει η Μπάρτσα ενώ είχε μείνει μόνη της με την Ρεάλ Μαδρίτης που δεν είχαν ανακοινώσει την αποχώρηση τους από το μόρφωμα της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας.

Για να συνεχίσει:

«Συμφωνώ ωστόσο με την ανάρτηση του Πικέ. Βέβαια, η UEFA μιλάει πολύ, αλλά δεν κάνει τίποτα, ούτε ακούει τους προπονητές και τους παίκτες. Δεν μας ακούνε για τον αριθμό παιχνιδιών που παίζουμε. Το πιο σημαντικό γι' αυτούς είναι τα χρήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.