Λίβερπουλ: Οι σημαίες ξανά στο «Kop»!

Η αποχώρηση της Λίβερπουλ από την European Super League και η συγνώμη του προέδρου Τζον Χένρι, οδήγησε τους συνδέσμους φίλων των «κόκκινων» να πάρουν την απόφαση για επιστροφή των σημαιών στο Kop!

Λίβερπουλ: Οι σημαίες ξανά στο «Kop»!

Την επιστροφή των σημαιών στο Kop μετά την απόφαση της Λίβερπουλ, να αποχωρήσει από την European Super League αποφάσισαν οι σύνδεσμοι φιλάθλων των «κόκκινων».

Λίγα μόλις λεπτά μετά την επίσημη τοποθέτηση του προέδρου Τζον Χένρι, οι οπαδοί αποφάσισαν με ανακοίνωση τους οι σημαίες να επιστρέψουν στο Kop, για το ματς που ακολουθεί με αντίπαλο τη Νιουκάστλ.

Ουσιαστικά, η Λίβερπουλ δεν έδωσε ματς με...άδειο Kop αφού τη Δευτέρα που πάρθηκε η απόφαση, η ομάδα αγωνίστηκε εκτός έδρας με αντίπαλο τη Λιντς.

Θυμίζουμε πως μετά την ανακοίνωση της ίδρυσης της ESL, οπαδοί της Λίβερπουλ απέσυραν τις σημαίες και διαμαρτυρήθηκαν έντονα έξω από το Άνφιλντ, για την απόφαση της διοίκησης να πει ναι.

Λίβερπουλ: Ο πρόεδρος Τζον Χένρι ζήτησε συγγνώμη και δεν αποχωρεί (vid)

Τελικά η τοποθέτηση του προέδρου Τζον Χένρι το πρωί της Τετάρτης (20/4), οδήγησε στην απόφαση των φίλων της ομάδας του μεγάλου λιμανιού να επαναφέρουν τις σημαίες στο Kop, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Νιουκάστλ.

Ένα παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο (24/4, 14.30).