Ο Ανιέλι διαψεύδει για παραίτηση και δηλώνει σίγουρος ότι η υπό διάλυση ESL θα... πετύχει! (pics)

Λίγο πριν την διάλυση της European Super League το βράδυ της Τρίτης (20/4), ο Αντρέα Ανιέλι είχε παραχωρήσει δύο συνεντεύξεις σε ιταλικές εφημερίδες, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους το εγχείρημα θα... πετύχαινε!

Ο Ανιέλι διαψεύδει για παραίτηση και δηλώνει σίγουρος ότι η υπό διάλυση ESL θα... πετύχει! (pics)

Αργά το βράδυ της Τρίτης (20/4) ανακοινώθηκε ότι το πρότζεκτ για την European Super League παγώνει για την ώρα και θα αναδιαμορφωθεί μετά την αποχώρηση των αγγλικών ομάδων. Νωρίτερα, ωστόσο, ο Αντρέα Ανιέλι δήλωνε σίγουρος σε ιταλικά Μέσα για την επιτυχία του εγχειρήματος!

Στην "Corriere Dello Sport", η οποία φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδο της και τις εξελίξεις με τις αγγλικές ομάδες, ο Ανιέλι δηλώνει πως «είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε», αναφερόμενος στους λόγους δημιουργίας της ESL.

Στην "Repubblica" ο Ιταλός παράγοντας από την μία καταφέρεται εναντίον της FIFA και της UEFA, από την άλλη δηλώνει ότι είναι ανοικτός σε διάλογο με τις Ομοσπονδίες!

«Η FIFA και η UEFA δεν μας βοήθησαν στα δύσκολα. Χρησιμοποιούσαν τους παίκτες μας και δεν μας έδιναν τίποτα», σχολίασε, ενώ συμπλήρωσε στην συνέχεια ότι: «Είμαι ανοικτός σε έναν διάλογο μαζί τους».

Ερωτηθείς για το εγχείρημα της European Super League ήταν τα λόγια του όταν ρωτήθηκε για το εγχείρημα, δηλώνει σίγουρος για την επιτυχία του: «Υπάρχουν δεσμοί αίματος μεταξύ των δώδεκα ομάδων. Είναι σίγουρο ότι θα πετύχει το εγχείρημα. Πρέπει να προχωρήσουμε», ανέφερε στην Repubblica.

Παράλληλα, ο Ιταλός εφοπλιστής με δήλωσή του στην εφημερίδα Republica διέψευσε ότι σκοπεύει να παραιτηθεί από την προεδρία της Γιουβέντους: «Δεν φεύγω από τη Γιουβέντους, αυτοί που λένε το αντίθετο απλώς μου φέρνουν τύχη».