Κατά της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας κι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Ο παλαίμαχος Άγγλος άσος και νυν ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ, εμφανίστηκε αντίθετος στη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας που εξήγγειλαν οι 12 κορυφαίοι σύλλογοι του ποδοσφαίρου της Γηραίας ηπείρου

Κατά της Ευρωπαϊκής Σούπερ Λίγκας κι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ προστέθηκε στην μακρά λίστα των ποδοσφαιρανθρώπων, ανά την υφήλιο, που τάχθηκαν εναντίον των νέων δεδομένων που δημιουργεί η εξαγγελία της σύστασης της European Super League.

Ο Αγγλος παλαίμαχος άσος και νυν ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, σε δηλώσεις του τόνισε ότι το ποδόσφαιρο θα μπει σε κίνδυνο, με την (ημίκλειστη) Ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα ενώ επεσήμανε ότι το άθλημα χρειάζεται τον ανταγωνισμό.

«Είμαι κάποιος που αγαπάει το ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου από τότε που μπορώ να θυμάμαι. Το αγάπησα ως παιδί που ήμουν φίλαθλος και είμαι ακόμα ένα φίλαθλος. Ως παίκτης αργότερα και τώρα ως ιδιοκτήτης, ξέρω πως το άθλημα είναι το απόλυτο τίποτα δίχως τους οπαδούς.

Χρειαζόμαστε το ποδόσφαιρο να είναι για όλους. Να είναι δίκαιο και χρειαζόμαστε ανταγωνισμό. Αν δεν υπερασπιστούμε αυτές τις αξίες, το ποδόσφαιρο που αγαπάμε θα μπει σε κίνδυνο», ανέφερε ο Μπέκαμ.

Το οξύμωρο των δηλώσεων του πρώην άσου των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μίλαν, Παρί Σεν Ζερμέν και Λ.Α. Γκάλαξι είναι ότι αγωνίστηκε και πλέον είναι ιδιοκτήτης μιας ομάδας που συμμετέχει σε «κλειστή» λίγκα (MLS)...